UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FERRARI DE VİLLA DA UCUZA GİTMİŞ!

Çiftlik Bank’ın kurucusu ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın uzun süre saklandığı Uruguay’da savcı ile denetimli serbestlik anlaşmasına vardığı öğrenildi. Öte yandan, Mehmet Aydın’ın, bir süre saklandığı Uruguay’da savcı ile vardığı anlaşma gereği lüks arabalarını ve villasını ucuza kaptırdığı belirlendi.

FERRARI DE VİLLA DA  UCUZA GİTMİŞ!

Uruguay mahkemeleri nezdinde girişimde bulunan Türk hükümetinin, Mehmet Aydın’ın mallarına el konularak Türkiye’ye iadesini talep ettiğini yazan El Observador gazetesine göre, Aydın, Ekonomik Suçlar Savcısı Enrique Rodriguez ile bir anlaşmaya vardı.

Anlaşmaya göre bu ülkede akladığı 8 milyon doları iade edebilmesi durumunda denetimli serbestlikten yararlanacaktı.

Paranın Aydın’ın mallarının satışından elde edilecek gelirle karşılanması planlandı.

JAKUZİ, HAVUZ, İSKELE

Uruguay basınına göre Mehmet Aydın’ın 1.5 milyon dolar değerindeki lüks villası bu anlaşma kapsamında 27 Mayıs’ta Montevideo’daki bir açık arttırmada satışa çıktı.

Dört yatak odası, oyun odası, ısıtmalı havuz, sauna, jakuzi, şarap mahzeni ve özel iskelesi bulunan villa, 290 bin dolarlık açılış fiyatıyla satışa sunuldu.

Teklif veren tek kişi, 291 bin dolarla yeni sahibi oldu. Satıştan en az 600 bin dolar kazanç bekleyen yetkililer hayal kırıklığına uğradı.

Mehmet Aydın bu ülkede villa dışında yarım milyon dolarlık bir Ferrari 458 Spider ve bir yat sahibiydi. Ferrari de mart ayında yapılan açık artırmada 271 bin dolara alıcı buldu. 390 bin dolar açılış fiyatıyla satışa çıkarılan 2010 model tekneye ise talip çıkmadı.

Son Güncelleme: 9.07.2021 14:24:20
ETİKETLERtosuncuk  mehmet aydın