UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BOŞ SINIFTA ÖĞRENCİSİYLE İLİŞKİ YAŞADI!

Avustralya'nın Sydney kentinde yaşayan 24 yaşındaki Monica Elizabeth Young adlı coğrafya öğretmeni, 14 yaşındaki öğrencisiyle defalarca evinde, arabada ve boş sınıfta cinsel ilişkiye girdiği için beş yıl hapis cezası aldı.

BOŞ SINIFTA ÖĞRENCİSİYLE İLİŞKİ YAŞADI!

Avustralya'nın Sydney kentindeki bir lisede öğretmen olarak çalışan Monica Elizabeth Young, öğrencisine yaptıklarıyla gündem oldu. 14 yaşındaki öğrencisiyle arabada, evde, parkta ve boş sınıfta defalarca cinsel ilişkiye giren Young, sınıfta bulunan diğer öğrenciler animasyon filmi izlerken küçük çocuğu taciz etmeye de devam ediyordu

GÖRÜNTÜLÜ ARAYIP KAMERADA SOYUNMUŞ!

Öğrencisini FaceTime üzerinden görüntülü arayıp kamera önünde soyunan öğretmen ayrıca öğrencisine telefondan uygun olmayan fotoğraflar da yollamış. Öğretmen ve öğrenci arasındaki ilişki geçen sene pandemi nedeniyle kapanan okulların tekrar açıldığı günlerde başlamış.

4 YIL 9 AY HAPİS CEZASI ALDI!

aşanan bu istismar durumu, Young'ın ilişkiye girdiği öğrencinin, teyzesi ve kuzeninin onları görmesiyle açığa çıktı. İkiliyi öğretmenin arabasında gördükten sonra okul yönetimine bildiren teyze ve kuzen her şeyi ortaya çıkardı. Mahkeme, öğretmene dört yıl dokuz ay hapis cezası verdi.

Son Güncelleme: 8.07.2021 18:31:29
ETİKETLERistismar  cografya avustralya