UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SUİKASTTEN 'ABD AJANLARI' ÇIKTI! YER YERİNDEN OYNADI!

Son dakika haberlere göre, tüm dünyayı sarsan Haiti Devlet Başkanı'na yönelik suikastin tüyler ürpertici ayrıntıları gün yüzüne çıkıyor.

SUİKASTTEN 'ABD AJANLARI' ÇIKTI! YER YERİNDEN OYNADI!

Başkan Moise'in öldüğü, First Lady'nin de ağır yaralandığı gece yarısı düzenlenen suikastte, kimliği henüz belirlenemeyen saldırganların kendilerini ABD ajanı olarak tanıttığının açıklanmasıyla yer yerinden oynadı.
Haiti Devlet Başkanı Jovenel Moise'nin evine, gece vakti düzenlenen ve karısının da ağır şekilde yaralandığı baskında detaylar bir bir ortaya çıkmaya başlamışken, tüm dünya dehşetle olayları izliyor.
ABD'den İngiltere'ye kadar pek çok ülkeden peş peşe kınamaların geldiği suikastta, Başkan Moise 'ABD Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi (DEA) ajanı olduklarını iddia eden' silahlı kişiler tarafından canice öldürüldü.
Fransızca konuşulan ülkenin başbakanı tarafından yapılan açıklamaya göre, bazıları İngilizce ve İspanyolca konuşan bir grup 'yabancı', Çarşamba günü gece saat 1 civarında Port-au-Prince'in yukarısındaki tepelerde Moise'nin evine girdi.
53 yaşındaki Moise vurularak öldürüldü, 47 yaşındaki First Lady Martine ise Başbakan Claude Joseph'in 'nefret dolu, insanlık dışı ve barbarca bir davranış' olarak nitelendirdiği saldırı sonucu ağır şekilde yaralandı. First Lady tedavi için Miami'ye nakledildi
Bir görgü tanığı tarafından kaydedildiği iddia edilen görüntülerde, Amerikan aksanlı biri megafona "DEA operasyonu. Herkes geri çekilsin. DEA operasyonu. Herkes geri çekilsin, geri çekilin." diye bağırıyor.

SUİKASTÇİLER 'PARALI ASKER' ÇIKTI! 
Bir hükümet kaynağı Miami Heral gazetesine yaptığı açıklamada, saldırganların narkotik ajanı taklidi yaptığını ancak kendilerinin aslında 'paralı asker' olduklarını söyledi.

Son Güncelleme: 8.07.2021 17:10:34
ETİKETLERhaiti  suikast  devlet  abd