UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ UYARDI

Son dakika haberine göre, ülke genelinde yaşanan sıcak hava sonrasında Meteoroloji'den yağmur uyarıları gelmeye devam ediyor.

  METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji'den uyarı: Sağanak geliyor Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre, 03.07.2021 Cumartesi günü Batı Karadeniz (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Sinop'un iç kesimleri ile Çorum çevrelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Aralıklı ve yerel olarak Pazar günü akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenen kuvvetli yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, dolu yağışı anında kuvvetli rüzgar ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

Son dakika... Meteoroloji'den uyarı: Sağanak geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıya göre, yarın Çankırı, Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar ile kuzey ve batı kesimleri başta olmak üzere Ankara yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanaklı olacak.

Bu bölgelerde, su baskını, sel, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Son Güncelleme: 2.07.2021 18:30:17
ETİKETLERmeteoroloji  sağanak