UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ELİF ÇAKAL'IN ÖLÜMÜNDE FLAŞ GELİŞME!

Uçurumdan düşerek hayata veda eden Elif'in ölümüyle ilgili sürdürülen soruşturmada 17 yaşındaki arkadaşı tutuklandı.

ELİF ÇAKAL'IN ÖLÜMÜNDE FLAŞ GELİŞME!

Sultangazi'de, 4 arkadaşı ile piknik yapan 15 yaşlarındaki Elif, arkadaşlarının iddiasına göre uçurumdan düşerek can vermişti. Olaydan sonra Elif'in arkadaşları tarafından uçurumun kenarında dakikalarca dövüldüğü ortaya çıkmıştı. Soruşturma kapsamında bugün sabah saatlerinde Çakal'ın 4 arkadaşı hakkında gözaltı kararı çıkarken, 17 yaşındaki Senem T. tutuklandı. 15 yaşındaki T.Y. ev hapsi kararıyla serbest bırakılırken, 2 şüpheli aranmaya devam ediliyor.

Bugün, Elif Çakal'ın hayatına kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından, Whatsapp yazışmaları ve gizli bir tanığın ifadesi ortaya çıktı.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLDİ

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren savcılığın Elif'in arkadaşlarının telefonlarını inceledi. İnceleme sonucunda bir kişinin telefonundaki gizli yazışmalar tespit edildi. Olay öncesinde şahsın, bir arkadaşına 'Birazdan onu döveceğim ve görüntüye kaydedeceğiz' yazdığı görüldü. Yazışmalarla birlikte olayın planlı olarak yapıldığı da ortaya çıkmış oldu.

Son Güncelleme: 1.07.2021 15:39:31
ETİKETLERelif çakal