UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ UYGULAMA RESMEN BAŞLADI!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önümüzdeki süreçte kısıtlamaları kaldırmaktan yana olduklarını belirterek önemli açıklamalar yaptı. Bakan Koca, alınan yeni kararları da paylaştı. Bunun yanı sıra Bakan Koca'nın duyurduğu yeni uygulama bugün başladı.

YENİ UYGULAMA RESMEN BAŞLADI!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın duyurduğu yeni uygulama bugün başladı. İstanbul Harem Otogarı'nda yerinde aşı uygulamasıyla vatandaşlar aşılarını oldu.

Üsküdar İlçe Sağlık Müdürlüğü mobil aşı ekipleri, otogarın girişinde aşı uygulama bölgesi oluşturdu. Bu kapsamda, anons yapılan otogarda, uygulamayla ilgili vatandaşlar bilgilendirilerek aşıya davet ediliyor.

Aşı olmak isteyen vatandaşlar, otogar çalışanları ve otobüs şoförleri onay formu düzenlenerek sisteme girişleri yapıldıktan sonra SinoVac ya da BioNTech aşılarından herhangi birini olabiliyor. Vatandaşlardan aşıdan sonra bir süre istirahat etmeleri isteniyor.

İkinci doz aşısını otogarda yaptıran 58 yaşındaki Mesut Çakır, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yerinde aşı uygulamasından memnun olduğunu belirtti.

Herkese aşı olmasını tavsiye eden Çakır, "Hastaneden randevu alacaktım. Gerek kalmadı. Böyle bir uygulama için teşekkür ederim." dedi.

Son Güncelleme: 30.06.2021 12:56:19
ETİKETLERfahrettin koca