UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZEYNEP BASTIK’IN DÜĞÜN HEYECANI!

Evlilik hazırlığı içerisinde olan Zeynep Bastık, düğün öncesi provalara başladı. 7 Temmuz’da Çeşme’de menajerliğini üstlenen Tolga Akış ile evlenecek olan Zeynep Bastık, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

ZEYNEP BASTIK’IN DÜĞÜN HEYECANI!

Saç-makyaj provasına geldiğini ifade eden Zeynep Bastık, “7-8 gün kaldı. Geldik bir saç makyaj provası yaptık. Şimdi dönüyorum. Ailece çok heyecanlıyız. Düğün Çeşme’de olacak. İlişkimiz de zaten ilk orada başlamıştı. Biraz anlamlı olsun istedik” diye konuştu.

Düğünü daha önce planladıklarını fakat pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldıklarını söyleyen Bastık, “O şartlarda mümkün değildi. Herkesin aşılandığı bir dönemde yapmamız daha sağlıklı. Yakın arkadaşlar ve aile olacak. Üç gelinlik giyeceğim. Nikah, eğlence ve gece sonu ayrı olacak” dedi.

Zeynep Bastık, düğün öncesi sıkı bir diyet ve spor programına girdiklerini belirtti: “Yaza girdik, bir toparlanalım dedik. İkimiz de spora ağırlık verdik. Güzel fit olalım, sağlıklı görünelim istedik.”

Son dönemde yıldızı parlayan, aynı zamanda sahne ve reklam gelirleri ile Türkiye'nin en çok kazanan şarkıcıları arasında yer alan Zeynep Bastık, uzun bir süredir birlikte olduğu reklamcı nişanlısı Tolga Akış'tan ikinci kez evlenme teklifi aldı.

Sevgilisine yeniden 'Evet' yanıtını veren Bastık, gözyaşlarına hakim olamadı. Akış'ın sürprizi karşısında duygusal anlar yaşayan Zeynep Bastık, mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ise ihmal etmedi. 

Muhabir: Recep Bahçıvan 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 30.06.2021 11:33:03
ETİKETLERzeynep bastık