UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAFSANUR SANCAKTUTAN’DAN İSTİSMAR İTİRAFI!

Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Elmalı davasındaki mağdur çocukların yaşadıklarına dayanamayarak Instagram hesabından bir itirafta bulundu. Sancaktutan, "İtiraf ediyorum" diyerek dedesinin istismarına maruz kaldığını itiraf etti.

 HAFSANUR SANCAKTUTAN’DAN İSTİSMAR İTİRAFI!

'Son Yaz' dizisinin parlayan yıldızı genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile herkesi şoke etki. Ünlü oyuncu Türkiye’nin gündemine oturan ’Elmalı davası’na sessiz kalmadı. Ve kendi başına gelen istismarı itiraf etti. 

“PEDOFİLİ BİR ADAMIN TORUNUYDUM”

Ünlü oyuncu Instagram heabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Dedem tarafından istismara uğradım, pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşım tarafından taciz edildim. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum! Kızlar susmayın! Artık susmak yok çünkü yalnız değiliz. Sizler çok değerlisiniz çünkü sizi çok seviyorum.”

SERAY KAYA DA SES VERDİ

Oyuncu Seray Kaya da Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla, arkadaşının babası tarafından istismara uğradığını açıkladı.

Mesajına "Ben de çocuktum!" diye başlayan 30 yaşındaki oyuncu, "Aileme anlatamayacak kadar çok korkmuştum ve sustum. Arkadaşımın babası tarafından defalarca uğradığım istismarın suçlusu ben değilim" ifadelerini kullandı.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


 


Son Güncelleme: 29.06.2021 23:33:40