UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞLARI KESİLMİŞ HALDE 3 KÖPEK BULUNMUŞTU...

İzmir’in Çeşme ilçesinde, mahalleli tarafından beslenen 3 yavru köpeğin başları kesilmiş olarak ölü bulunmasıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Köpekleri cansız halde bulduklarını söyleyen Türkmenistan uyruklu 2 kişi, çalışma izinleri olmadığı için İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

BAŞLARI KESİLMİŞ HALDE 3 KÖPEK BULUNMUŞTU...

Çeşme'nin Paşalimanı Mahallesi sakinleri, 2 Haziran'da, 5419 Sokak'taki bir çöp konteynerinin yanında bacakları bağlı, başı kesilmiş, bir yavru köpek buldu. Mahalleli, çevrede yaptıkları incelemede toprak alanda gömülmüş vaziyette 2 köpeği daha ölü buldu.

Köpeklerin mahalledeki hayvanseverlerin beslediği hayvanlar olduğu belirlendi. Hayvanseverler tarafından beslenen köpeklerden birinin de ortadan kaybolduğu öğrenildi. Hayvanseverlerin şikayeti üzerine Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Görüntülerde iki kişinin, ölü bir köpeği konteynerin bulunduğu bölgeye çektiği tespit edildi. Şüphelilerin eşkalini belirleyen polis, Türkmenistan uyruklu 2 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin, köpeği ölü olarak bulduklarını ve kötü koktuğu için çöp konteynerinin yanına çektiklerini söyledikleri öğrenildi. Çalışma izinleri olmadığı belirlenen 2 kişi, polisteki işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

Son Güncelleme: 27.06.2021 18:46:40
ETİKETLERİZMİR  KÖPEK