UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE KENDİNİ VURDU!

Antalya'da eşi ile tartışan bir kişi, duvarda asılı olan tüfeği alarak kendini vurdu. Yaralanan adam tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE KENDİNİ VURDU!

Antalya'da evde eşi Hörü F. ve 3 çocuğu ile birlikte yaşayan Şükrü F. (43) eşi ile tartışmaya başladı. Sinirlerine hakim olamayan adam, duvarda asılı olan tüfeği alarak kendini vurdu. Çevrede olayı gören vatandaşlar durumu 155 polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı ikna etmeye çalışsa da şahıs bir süre sonra tüfeği omuzuna ateşledi.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Aldığın kurşun darbeleri ile yaralanan Şükrü F. için olay yerine 112 ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan şahıs Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan şahıs tedavi altına alındı.

ÇOCUĞU GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Şükrü F.’nin bir çocuğunun olay sonrası gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Gözü yaşlı çocuğu yakınları teselli etti. Eşi ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Hörü F., 'eşiniz ile neden tartıştınız' sorusuna, “Büyütecek bir sorun yok” diyerek cevap verdi.

Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Son Güncelleme: 27.06.2021 14:10:34
ETİKETLERçocuk  dehşet  silah