UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNGİLTERE SAĞLIK BAKANI HANCOCK’TAN SKANDAL…

İngiltere'de salgınla mücadelede sık sık eleştirilen Sağlık Bakanı Matt Hancock, bu kez ihanet skandalıyla gündemde. Hancock'un 15 yıllık eşini, evli danışmanıyla aldattığı görüntüler ortaya çıktı.

İNGİLTERE SAĞLIK BAKANI  HANCOCK’TAN SKANDAL…

Aralık 2019’da Çin’de ortaya çıkan corona virüsü dünyayı büyük bir krize sürüklerken, salgından en çok etkilenen ülkelerden biri de İngiltere oldu. Virüsle mücadelede ağır kayıplar veren ülkede Başbakan Boris Johnson’la birlikte eleştirilerin hedefindeki isim Sağlık Bakanı Matt Hancock oldu.

Johnson hükümetinin en tartışmalı isimlerinden biri olan Hancock, bu kez çok daha farklı bir olayla İngiliz kamuoyunun gündeminde. 42 yaşındaki Hancock’un, üç çocuk sahibi olduğu 15 yıllık eşi Martha Hancock’u aldattığı ortaya çıktı. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre bu isim hiç de yabancı değil.

Bakan Hancock, bir süredir danışmanı Gina Coladangelo ile gizli bir ilişki yaşıyor. The Sun’ın elde ettiği görüntülerde, Hancock ve Coladangelo’nun öpüştükleri anlar kameralara anbean yansıdı. Gazetenin haberine göre ikilinin o anları Hancock’un Whitehall’daki ofisinde 6 Mayıs’ta kaydedildi.

ÜNİVERSİTEDEN TANIŞIYORLAR

Evli ve üç çocuk annesi olan 43 yaşındaki Coladangelo, geçtiğimiz yıldan bu yana Hancock’un danışmanları arasında yer alıyor. İngiliz basını, Coladangelo ve Hancock’un tanışıklıklarının geçmişe dayandığını, Oxford Üniversitesi’nde öğrenci oldukları dönemde arkadaş olduklarını yazdı.

Hancock’un salgınla mücadele döneminde karıştığı bu ihanet skandalına karşı nasıl bir açıklama yapacağı İngiltere’de merakla bekleniyor.

 

Son Güncelleme: 25.06.2021 13:02:42
ETİKETLERmatt hancock