UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CADDE ORTASINDA KAN DONDURAN OLAY!

Antalya vatandaşların, üzerinde kanlar olan kadını görüp 112'yi araması üzerine korkunç olay ortaya çıktı. İsmi S.A olan kadının cadde üzerinde düşük yaptığı ve cenini çöpe attığı ortaya çıktı.

CADDE ORTASINDA KAN DONDURAN OLAY!

Antalya bir kadının üzerinin kanlı olduğunu görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Yapılan araştırmada ismi S.A. olduğu belirlenen kadının 5,5 aylık hamileyken düşük yaptığı cenini çöpe attığı ortaya çıktı. Cenin, Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, S.A. hakkında, 'hayasızca hareketlerde bulunma' suçundan işlem yapıldı.

S.A.'nın dün sabah Muratpaşa ilçesi Kazım Özalp Caddesi'nde üzeri kanlı şekilde dolaştığını görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

CENİN, EKİPLER TARAFINDAN ALINDI

İhbar üzerine bölgeye gelen 112 ekipleri, kadına ne olduğunu sordu. S.A., cadde üzerinde düşük yaptığını ve bebeği çöpe attığını söyledi. Bunun üzerine çevredeki çöp kutularında arama yapan ekipler, S.A.'nın attığı ve 5.5 aylık olduğu belirlenen ölü cenini buldu. Ekipler tarafından alınan cenin, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

FUHUŞ SUÇUNDAN KAYDI VAR

Polis tarafından, fuhuş suçundan çok sayıda kaydı olduğu belirlenen S.A., tedavi edilmek üzere ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Tedavisi sonrası taburcu edilen S.A. hakkında, 'hayasızca hareketlerde bulunma' suçundan işlem yapıldı.

 

Son Güncelleme: 22.06.2021 18:41:37
ETİKETLERantalya  düşük  cenin