UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALTAN GÖRDÜM'E 'DOLANDIRICILIK' SUÇLAMASI!

Altan Gördüm, sahibi olduğu inşaat şirketini devretti. Şirketin yeni sahiplerinden para alamadığını ileri sürerek icra müdürlüğüne başvuran oyuncu, şok bir suçlamayla karşılaştı. Şirketin yeni sahipleri,' Gördum'ü dolandırıcılık kastıyla hareket etmekle itham etti.

ALTAN GÖRDÜM'E  'DOLANDIRICILIK'  SUÇLAMASI!

Altan Gördüm, 500 bin TL sermayeli Credit Bebek İnşaat Yatırım Limited isimli şirketini şubat ayında Gonca Aytaş ve Egemen Çevik'e devretti. Ünlü oyuncu, yapılan devir sözleşmesine rağmen parasının yatırılmadığını ileri sürerek, icra müdürlüğüne başvurdu.

Günaydın'ın haberine göre; borca itiraz eden karşı taraf, Gördüm'ün özel bir şirkete 400 bin TL'lik bono verdiğini iddia etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Şirketin yeni sahipleri, Gördüm'ün şirketi zarara uğratmak için olmayan bir borca ilişkin başkasına bono verdiğini belirtti. Aldıkları şirketin defterlerini incelediklerinde böyle bir borcun görünmediğini söyleyen Aytaş ve Çevik, Gördüm'ün dolandırıcılık kastıyla hareket ettiğini ileri sürdü. Savcılık, suçlamalar üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 22.06.2021 11:10:57
ETİKETLERaltan gördüm