UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEDA BAKAN İMAJ DEĞİŞTİRDİ!

Ünlüler dünyasının sempatik oyuncuları arasında yer alan Seda Bakan, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla hayranlarını şaşkına çevirdi. İmaj değiştiren ünlü oyuncu, yıllardır koyu renk kullandığı saçlarını sarıya boyattı.

SEDA BAKAN İMAJ DEĞİŞTİRDİ!

Ünlüler dünyasının sempatik oyuncuları arasında yer alan Seda Bakan, yıllardır koyu renk kullandığı saçlarını sarıya boyattı.

Ünlü oyuncu, yeni imajını sosyal medya hesabında yayınlamayı da ihmal etmedi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi gören paylaşım, kısa süre içinde gündem oldu.

Seda Bakan, yeni imajını sergilediği paylaşımına "Bir süre sarışınım a dostlar… Olmuş mu?" notunu ekleyerek takipçilerinin fikrini sordu.

Ancak Bakan'ın son hali, takipçilerini ikiye böldü. Ünlü oyuncun eski halinin daha iyi olduğunu savunan takipçileri, "Hemen koyuya dön", "Sarı herkesi olduğu gibi sedayı da yaşlı göstermiş" yorumlarında bulundu.

Bakan'ın yeni imajını beğenenler ise "Güzele ne yakışmaz", "Kesinlikle senin rengin, çok geç kalmışsın", "Bayıldım, harika görünüyorsun" yorumlarında bulundu.

Son Güncelleme: 21.06.2021 20:37:59
ETİKETLERseda bakan