UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖYKÜ ÇELİK, PARTİDE SÜPER MİNİSİYLE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Ünlü oyuncu Öykü Çelik, Bodrum'da sosyal mesafesiz bir partide objektiflere takıldı. "Parti parti gezen biri değilim. Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?” diyen güzel oyuncu mini elbisesiyle dikkat çekti.

ÖYKÜ ÇELİK, PARTİDE SÜPER  MİNİSİYLE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Habertürk'ün  haberine göre; Önceki akşam Bodrum Yalıkavak'taki bir mekanda parti düzenlendi. Mekanda pandemi kuralları hiçe sayıldı. Ünlü oyuncu Öykü Çelik ve arkadaş grubu da partiye katılanlar arasındaydı. Oyuncunun yanında sevgilisi İsmail Berhan'ın olmaması dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıl koronavirüse rağmen art arda ev partilerine katılarak, tepki toplayan oyuncu Öykü Çelik, verdiği bir röportajındaki kullandığı ifadelerle uzun süre konuşulmuştu.

Parti parti gezen biri olmadığını söyleyen oyuncu, Karadeniz kızı olduğunu vurgulayarak, “Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?” demişti.

 

Son Güncelleme: 20.06.2021 22:17:11
ETİKETLERöykü çelik  mini