UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖNÜL YAZAR’IN NİKAH ŞAHİDİYLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLİYORDU

Felaket tellalı olarak bilinen ses sanatçısı Onur Akay, 7 kez evlilik yapan Gönül Yazar’ın kendi nikah şahidiyle bir dönem aşk yaşadığını iddia etti. Çıkan iddialara Gönül Yazar’dan cevap geldi.

 GÖNÜL YAZAR’IN NİKAH ŞAHİDİYLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLİYORDU

 Onur Akay, geçtiğimiz günlerde telefon bağlantısıyla UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan Canlı Masa’ya katılıp, çarpıcı bir iddiada bulundu.      Akay, “Gönül Yazar 1962 yılında oyuncu Özden Çelik’le evlenmiş ve o evlilik gerçekleşirken nikah şahidi sunucu Orhan Boran’mış. 1963 yılında Çelik’ten ayrılan Gönül Yazar, nikah şahidi Orhan Boran’la aşk yaşamaya başlamış” ifadelerini kullandı.           

Onur Akay’ın bu sözleri üzerine Gönül Yazar, sosyal medyadan bir açıklama yaparak ortaya çıkan iddiayı doğruladı.                          

Gönül Yazar şu ifadeleri kullandı, “Allah var bu Orhan Boran bana âşık oldu bak bu doğru. Nasıl oldu da doğru haber yaptın? Tebrikler. Aynı gazinoda çalışıyorduk Orhan Ağabey derdim, bana âşık oldu. Behiye Aksoy, Orhan Boran biz birlikte çalışıyorduk. Bana kim âşık olmadı ki…                       

Nikah sonrası çekilen fotoğrafta Gönül Yazar ve Özden Çelik kol kola objektiflere yansıyor. Orhan Boran ise Gönül Yazar'ın arkasında görülüyor.

Son Güncelleme: 20.06.2021 19:34:56
ETİKETLERgönül yazar  onur akay