UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EDWINA SPONZA İBRAHİM KUTLUAY'I UNUTAMADI!

Bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkilerine iki ay önce nokta koyma kararı alan İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza, iki saat arayla aynı mekanda ve aynı masalarda görüntülendi.

EDWINA SPONZA İBRAHİM KUTLUAY'I UNUTAMADI!

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay (46) ile sosyetik güzel Edvina Sponza (47), önceki gün Bebek Lucca’da pişti olmaktan son anda kurtuldu.

Uzun süreli ilişkilerini iki ay önce sonlandırma kararı alan ikilinin, farklı saatlerde aynı mekanda görüntülenmesi dikkat çekti.

Mekana ilk olarak gelen İbrahim Kutluay, tek başına kahvaltı yaptı. İki saat sonra mekana gelen Edvina Sponza da eski sevgilisinin oturduğu masaya oturdu.

Farklı saatlerde aynı mekanda ve aynı masada oturan eski sevgililerin bu tatlı tesadüfü objektiflere böyle yansıdı.

Kasım 2020'de bir mekanda tek başına kahve içen Kutluay, özel hayatına ilişkin çarpıcı bir açıklamaya imza atmış, "Edvina ile ayrıldık" demişti.

'İLK AYRILMAMIZ DEĞİL'

Gazetecilerden "Ciddi misiniz?" karşılığını alan eski basketbolcu, "İlk ayrılmamız değil. Birçok kez ayrılıp barıştık ama artık bir daha barışacağımızı sanmıyorum" diyerek, ilişkilerine son verdiklerini söylemişti.

İbrahim Kutluay, bir diğer açıklamasında ise "Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Başka bir ilişki ya da ihanet söz konusu bile değil! Kendi içimizdeki bazı konularda anlaşamadığımız için ayrıldık" ifadelerini kullanmıştı.

Birbirlerini hâlâ sevdiklerini belirten eski basketbolcu, "Birbirimizi seviyoruz, değer veriyoruz. Ne zaman görsem sohbet eder, yemek yer, kahve içerim. Aramızda bir düşmanlık da yok. Çok zor günlerden de geçtik. Bu yüzden durumun kişilerle hiç alakası yok. Bakalım zaman neyi gösterecek bilmiyorum" demişti.

Son Güncelleme: 20.06.2021 10:06:32
ETİKETLERedvina sponza  ibrahim kutluay