UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİDEN KRİTİK UYARI! SAĞANAK BİTMİYOR…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya dair hava durumu tahminlerini yayınladı. Geçtiğimiz hafta birçok şehirde etkili olan sağanak yağış bu hafta da yurdun önemli bir bölümünü etkileyecek. İstanbul ve çevresi yeni haftaya sağanak yağışla başlayacak.

METEOROLOJİDEN KRİTİK UYARI! SAĞANAK BİTMİYOR…

Meteoroloji’nin tahminlerine göre yeni hafta yurdun birçok şehrinde yağışla başlayacak. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi’nin iç kesimleri yağışlardan ciddi şekilde etkilenecek. Hafta ortasından sonra sağanak yağış etkisini kaybedecek, hava sıcaklıkları yükseliş yaşayacak.

YER YER KUVVETLENECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Zonguldak ve Düzce çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra ve akşam saatlerinde Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Eskişehir ve Bolu çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 20.06.2021 09:22:34
ETİKETLERsağanak  kritik  uyarı