UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY'IN 38. BAŞKANI BURAK ELMAS OLDU!

Galatasaray'ın 38. Başkanı Burak Elmas oldu. Metin Öztürk, Yiğit Şardan ve Eşref Hamamcıoğlu ile yarışa giren Elmas, 4 önemli rakibini geride bırakarak Sarı-Kırmızılı kulübün yeni başkanı seçildi. İlk 10 sandıkta Eşref Hamamcıoğlu fark atarken, sonraki sandıklarda Burak Elmas birinci geldi.

GALATASARAY'IN 38. BAŞKANI  BURAK ELMAS OLDU!

 Nefes kesen yarışta Elmas 1541, Hamamcıoğlu 1540 oy aldı. 140 milyon dolar sponsorluk dışında birçok önemli söz veren Elmas, başkanlık koltuğuna oturmasıyla projelerini hayata geçirme fırsatı buldu.

Galatasaray'da nefes kesen seçim yarışının kazananı Burak Elmas oldu. Son 2 sandığa kadar seçimi önde götüren Eşref Hamamcıoğlu'nu 41 oyla geçen Elmas, Galatasaray'ın 38. başkanı oldu.

"BİRLİKTE ÇOK ŞEY BAŞARACAĞIZ"

Burak Elmas seçimi kazandıktan sonra kürsüye en yakın rakibi Eşref Hamamcıoğlu'yla çıktı. Galatasaray'ın 38. Başkanı olarak yaptığı ilk konuşmasında Elmas şu ifadeleri kullandı: "Tüm üyelerimize, bana gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Tüm adaylara bu yarışı güzelleştirdikleri ve Galatasaray demokrasisine katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu seçim, Galatasaray için çok önemliydi. Galatasaray kararını verdi ama Galatasaray kaybetmedi. Yarından tezi yok sorunları hep bir olarak halledeceğiz. Birlikte çok şey başaracağız. Sevgili eşim Yelda'ya çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte hiç yanımdan ayrılmadı. Yaşasın Galatasaray!"

Son Güncelleme: 19.06.2021 22:53:28
ETİKETLERBURAK ELMAS  GALATASARAY  BAŞKAN