UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“TV’Yİ AÇIP KAPAMAYI BİLMEYENLER TRT’Yİ ELEŞTİRMEMELİ!”

D Smart Spor Yayınları Koordinatörü ve Futbolmedya.com yazarı Aybars Hünalp, Euro 2020’in yayıncısı TRT’ye gelen eleştirileri yorumlayan bir yazı kaleme aldı.

“TV’Yİ AÇIP KAPAMAYI BİLMEYENLER  TRT’Yİ ELEŞTİRMEMELİ!”

İşte Aybars Hünalp’ın o yazısı:

Euro 2020 için Milli Takımımızın maçlarını yerinde üzülerek izledik. Milli Takımın başındaki teknik heyeti herkes acımasızca eleştiriyor. Bu işin ayrı boyutu. Bakıyorum da 3 tane koyunu verseniz şuradan şuraya götürmeyecek olanların hepsi bir HBB olmuş.

Kimi ona çakıyor, kime buna. Bunlar yıllardır alışık olduğumuz tartışılabilecek konular, lakin bir de işin yayın ayağı var. Evindeki televizyonun kumandası ile kanalları taşıyan platformların kumandasını çocuğuna sormadan değiştiremediklerine emin olduğum insanlar bile birden TRT’nin yayıncılığını eleştirmeye başladı. Yok TRT bu işi bilmiyormuş, yok Levent Özçelik yanlış anlatıyormuş…

Yapmayın el insaf beyler. Gazeteci ve özel TV kökenli olduğum için içinden bir gün bile geçmediğim TRT bu işin okuludur. Tartıştığınız Levent Özçelik bu mesleğin duayenlerindendir.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren geniş vizyonu ile TRT’ye yayıncılık anlamında çağ atlatmıştır. TRT Spor Dairesi Başkanı Mehmet Buğra Şahin de bu makama kazıya kazıya gelmiştir. Bu açıdan bu yayınların ekranımıza sorunsuz gelmesini sağlayan tüm TRT ekibine bir sporsever olarak teşekkür ediyorum.

TRT’nin sevimli ekran yüzü Ersin Düzen de yaptığı başarılı programlarla üzücü sonuçlara rağmen bu işe renk katmıştır. TRT’nin milli maçlarda duyduğumuz tek eksikliği bazı maçlarda ses ile görüntü senkronunun tutmamasıdır.

Bu yazıyı TRT’den herhangi bir beklentisi olarak değil yaptıkları yayıncılığa sahip çıkmak için yazıyorum.

Son Güncelleme: 18.06.2021 20:16:23
ETİKETLERaybars hünalp  trt  euro 2020