UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

13 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU İSTİSMAR ETTİ!

Kayseri'de yaşanan olayda bir rezidansta 13 yaşındaki kız çocuğunun sodasına uyku ilacı atıp cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan B.D., mahkemede suçsuz bulundu. Alkol ve uyuşturucu kullanmak için rezidansa gittiklerini söyleyen şahıs, ''Sevgilisi arayıp, hakaret edince C.E. sinirlendi. Aynı ortamlarda defalarca baş başa kaldık ama aramızda hiçbir şey olmadı. Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim, uyku hapı vermedim. Suçsuzum" dedi. Heyet şahsın tahliyesine karar verdi.

13 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU İSTİSMAR ETTİ!

Kayseri'nin Talas ilçesinde bulunan rezidansta meydana gelen olayda iddiaya göre B.D., uyuşturucu kullanmak için gittiği rezidansta C.E.'nin sodasına uyku hapı atarak, bayılttıktan sonra cinsel istismarda bulundu. Şikayet üzerine gözaltına alınan B.D., adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan B.D., 'cinsel istismar' ve 'hürriyeti yoksun kılmak' suçlarından tutuklandı.

'ARAMIZDA HİÇBİR ŞEY OLMADI, SUÇSUZUM'

Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına sanık B.D., cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, mağdur C.E. ise duruşmada yer almadı. Suçsuz olduğunu öne süren B.D., "Çok yakın arkadaşımdı. Alkol ve uyuşturucu kullanmak için rezidansa gitmiştik sonra sevgilisi arayıp, hakaret edince C.E. sinirlendi. Aynı ortamlarda defalarca baş başa kaldık ama aramızda hiçbir şey olmadı. Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim, uyku hapı vermedim. Suçsuzum" dedi.

TAHLİYESİNE HÜKMEDİLDİ

Mahkeme heyeti, sanık B.D.'yi eyleminin sarkıntılık kapsamında kaldığına hükmederek, bu suçtan 2 yıl 6 ay, hürriyeti yoksun yoksun kılmak suçundan da 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 5 yıl hapis cezasına çarptırdı. Heyet, sanığın cezaevinde kaldığı süreyi dikkate alarak, yurt dışına çıkış yasağı şartıyla tahliyesine hükmetti.

Son Güncelleme: 18.06.2021 15:06:06
ETİKETLERmahkeme  tahliye  istismar