UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UMUT AKYÜREK, HASTANELİK OLDU

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, evinde talihsiz bir kaza geçirdi. "Omzumun üzerine çok şiddetli düştüm ve iki yerde kırık tespit edildi. Hakikaten çok zor, çok sancılı bir süreç yaşadım" diyen 47 yaşındaki Akyürek, bugün ameliyat oldu

UMUT AKYÜREK, HASTANELİK OLDU

Ünlü sanatçı Umut Akyürek, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile talihsiz bir kaza geçirdiğini ifade etti. Evinin banyosunda düşen ve ardından apar topar hastaneye kaldırılan Akyürek, omzunun iki yerinde kırık tespit edildiğini dile getirdi.

"NAZAR İNSANI MEZARA KOYARMIŞ"

Hastanede çekilen bir fotoğrafını paylaşan Umut Akyürek, "Nazar insanı mezara koyarmış... Ne haset ettilerse omzum iki yerden kırıldı. Ameliyata alacaklar. Dua edin bana iyi niyetli dostlarım" ifadelerini kullandı.

"ÇOK SANCILI BİR SÜREÇ"

Ardından yayınladığı video ile sağlık durumunu takipçileriyle paylaşan ünlü isim, "Allah hepimizi kazadan, beladan, kem gözlerden, fesatlardan korusun. Değerli dostlarım; dün geceden beri ilginiz, güzel mesajlarınız, iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Maalesef tuvalette ayağım kaydı. Omzumun üzerine çok şiddetli düştüm ve şu an iki yerde kırık tespit edildi. Hakikaten çok zor, çok sancılı bir süreç yaşadım dün geceden beri. Ameliyata alacaklar, benden dualarınızı esirgemeyin. Halime şükür ediyorum" şeklinde konuştu. Takipçilerinden Umut Akyürek'e "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

AMELİYAT MASASINA YATMIŞTI

Öte yandan Hollywood yıldızı Angelina Jolie'ye benzetilen Akyürek, geçtiğimiz haftalarda göz kapağından ameliyat geçirmişti. İşlem sonrası fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Umut Akyürek, doktoruna teşekkür etmeyi de ihmal etmemişti.

 

Son Güncelleme: 17.06.2021 17:19:37
ETİKETLERUMUT AKYÜREK  HASTANE