UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZCAN DENİZ’DEN FEYZA AKTAN’A FLAŞ HAMLE!

Sular durulmuyor! Özcan Deniz, Feyza Aktan’a şok hamle!

ÖZCAN DENİZ’DEN FEYZA  AKTAN’A FLAŞ HAMLE!

Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında sular durulmuyor. Oğulları Kuzey için velayet davası çekişmeli olarak devam eden iki ünlü isim, bu sefer araç konusunda karşı karşıya geldi.

Yıllardır Özcan Deniz’in üzerine olan aracı kullanan Feyza Aktan, geçtiğimiz günlerde trafikte çevirmeye takıldı. Aracın trafik sigortasının bittiği ortaya çıkan Aktan, ısrarlarına rağmen trafik polislerini ikna edemedi ve araç Levent’te bir otoparka çekildi.

Hürriyet’in haberine göre; Feyza Aktan sigorta borcunu ödemeyi teklif etse de araç Özcan Deniz’in üzerine olduğu için Aktan’ın talebi reddedildi. Bu olayın ardından Özcan Deniz, aracını Feyza Aktan’dan geri aldı.

EVDEN DIŞARI ÇIKMIYOR

Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde bir süredir birlikte olduğu modacı sevgilisi Samar Dadgar’a Fulya’daki bir galeriden 1 milyon TL’lik araç bakmıştı. Özcan Deniz’in, Feyza Aktan’daki aracın sigortasının bitiş tarihini bildiği, yeni sevgilisine bilerek aynı dönemde araç baktığı iddia edildi.

Arabasız kalan Feyza Aktan’ın ise evinden dışarı çıkmadığı konuşuluyor. Konuyla ilgili Özcan Deniz’in nasıl bir açıklama yapacağı ise henüz merak konusu.

Son Güncelleme: 16.06.2021 09:30:19
ETİKETLERözcan deniz  feyza aktan