UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

35 YAŞINDA 35 ŞUBE!

21 yıldır güzellik ve kozmetik sektörünün öncü isimlerinden olan Neslim Güngen’e doğum gününde eşi İnanç Güngen’den 3 milyonluk jest geldi.

 35 YAŞINDA 35 ŞUBE!

İnanç Güngen, eşine beyaz bir Porsche otomobil hediye etti. Neslim Güngen, “Eşim sayesinde bir hayalimi daha gerçekleştirmiş oldum” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Bugüne kadar birçok projeye imza atmış başarılı iş kadını Neslim Güngen, şu sıralar çifte heyecan yaşıyor.

BU YAZA İDDİALI GİRİYOR

Daha önce 2 tane single yapan Neslim Güngen, müziğin hitmeni Sinan Akçıl’dan da bir şarkı alarak yeniden sevenlerini karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Neslim Güngen, yeni şarkısıyla ilgili “Ben şarkı söylemeyi hobi olarak yapıyorum. Sinan Akçıl’dan çok güzel bir şarkı aldım. Onunla birlikte düet yapacağız ve klipte oynayacak. Çok heyecanlıyım eminim ki tüm beachlerde dinleyeceksiniz. Hobimizi seviyorum ve devam edeceğim” dedi.

35’İNCİ YAŞINI 35 ŞUBE İLE TAÇLANDIRDI

Başarılı iş kadını, ayrıca 35’nci yaşında 35’nci şubesini açmasının büyük mutluluğunu yaşıyor.

3 çocuk annesi Güngen, “İnsan istediği her şeyi yapar. İstemek başarmanın yarısıdır. Hiçbir şey aslında engel değil ben çocuk da yaptım kariyer de yaptım. Ben 21 yıldır güzellik ve kozmetik sektörünün içindeyim ve herkese öncü oldum. Dokunduğum herkes şube açmaya başladı. İnsanların hayatlarına dokunmak ve rol model olmak çok güzel bir şey. Ben başarıya odaklı bir kadınım ve çocuklarıma da her zaman ‘Başarı isteyin’ diyorum” dedi.

“KADINLARIMIZI MESLEK SAHİBİ YAPMAK İSTİYORUM”

Kariyerinin yanı sıra yaptığı sosyal yardımlarla da adından sıkça söz ettiren Neslim Güngen’den duyarlı bir hareket daha geliyor.

Çalışmayan ve meslek sahibi olmayan kadınlara sahip çıkacağını söyleyen Neslim Güngen, “Gelecek Neslim adı altında bir derneğim olacak. Çalışmayan, elinde mesleği olmayan birçok kadınlarımızı meslek sahibi yapmak istiyorum. Derneğimiz ücretsizdir ve tüm kadınları bekliyorum” dedi.



Son Güncelleme: 14.06.2021 16:44:53
ETİKETLERinanç güven  neslim güngen