UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT KEKİLLİ’YE ŞOK ÜSTÜNE ŞOK!

Murat Kekilli’nin aracı, memleketi Adana’ya giderken yolda kaldı. Lüks cip çekiciyle bir tamirciye götürüldü. Gece yarısı tamirhaneye giren hırsızların çaldığı cip 500 metre sonra stop etti. Hırsızlar, aracı bırakıp kaçtı.

 MURAT KEKİLLİ’YE  ŞOK ÜSTÜNE ŞOK!

Murat Kekilli, memleketi Adana'ya giderken aracı bozuldu. Motoru arazılanan cip, çekiciye yüklenip bir tamirhaneye götürüldü. Birkaç gün sonra araç tamirhaneden çalındı.

Ancak 500 metre sonra araç stop edince hırsızlar bırakıp kaçtı. Ertesi sabah Onur Mahallesi'nde sokağa terk edilmiş bir araç gören vatandaşlar polisi aradı. Polisler plaka sorgusundan aracın Kekilli'ye ait olduğunu tespit etti.

'AMMA BALLIYIM HA!'

Polisten aracını teslim alan Murat Kekilli, başına gelenlerle ilgili Twitter'da isyan dolu şu mesajı paylaştı: "Amma da ballıyım ha! 10 gün önce memlekete ziyarete geldim. Önce aracın motoru arızalandı, çekici ile servise gönderdim. Bir hafta sonra arızalı aracı çaldılar. Hırsızlar stop eden aracı 500 metre ötede bırakıp gitmişler. Tamam hoşgörülüyüm de bari her sabah suları kesmeyin birader!"

Son Güncelleme: 9.06.2021 09:25:01
ETİKETLERmurat kekilli