UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FAHRİYE EVCEN'DEN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Geçtiğimiz günlerde 35 yaşına giren Fahriye Evcen, Etiler’de kız arkadaşlarıyla birlikte pasta üfledi. Mekan çıkışı ayaküstü muhabirlerin sorularını cevaplayan Evcen, hayranlarına bir sürprizinin olduğunun müjdesini verdi.

FAHRİYE EVCEN'DEN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde 35. yaşına girdi. İlk kutlamayı oğlu Karan ve eşi Burak Özçivit ile yapan Evcen, o anları sosyal medyadan paylaşmıştı. Günlerdir arkadaşlarıyla kutlamalara devam eden Fahriye Evcen, bugün de kız arkadaş grubuyla birlikte Etiler’de bir mekanda yeni yaşını kutladı.

“DOĞRU BİR İŞ OLMALI”

Doğum günü partisi çıkışı basın mensuplarının sorularını cevaplayan Evcen, sevenlerine yakın zamanda büyük bir sürprizinin olacağını müjdeli. Ekranlara dönmek için kolları sıvayan Evcen, görüştüğü projelerin olduğunun altını çizerek, “Uzun bir aradan sonra,  doğru bir iş olması çok önemli. İçime sinecek bir iş olmalı” dedi.

“PASTALARIN HEPSİ KARAN’IN OLSUN”

Evcen, “4 gündür ilk defa kendi pastamı kendim üfledim. O da kız arkadaşımın sayesinde. Karan, mumlara biraz meraklı. Pastaların hepsi Karan’ın olsun” şeklinde konuştu.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

 

Son Güncelleme: 5.06.2021 23:40:47
ETİKETLERFAHRİYE EVCEN  BURAK ÖZÇİVİT