UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DERYA ULUĞ FUTBOL TOPUYLA ŞOV YAPTI!

Başarılı şarkıcı Derya Uluğ sosyal medya hesabından paylaştığı video ile futbol yeteneklerini sergiledi. Topu düşürmeden uzun bir süre sektirmeyi başaran Uluğ, herkesi kendisine hayran bıraktı. Sosyal medya kullanıcıları yaptıkları paylaşımlarda güzel şarkıcının top kontrolünün başarılı olduğunu ifade etti.

DERYA ULUĞ FUTBOL TOPUYLA ŞOV YAPTI!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerden olan güzel şarkıcı Derya Uluğ, bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

Sahnelerde görmeye alıştığımız Uluğ, bu kez futbol topu ile sevenlerinin karşısına çıktı. Topu hiç düşürmeden uzun bir süre sektirmeyi başaran Uluğ, futbolda da yetenekli olduğunu gösterdi.

KISA SÜREDE BİNLERCE YORUM VE BEĞENİ ALDI

Güzel şarkıcı yaptığı paylaşıma, "Antrenmandayım" notunu düştü. Derya Uluğ'nun bu paylaşıma çık kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi

Uluğ'nun futbol şovu Twitter'da da gündem oldu. Konuyla ilgili olarak yorum yapan kullanıcılar, güzel şarkıcının top kontrolünün üst düzey olduğunu vurguladı. Bu paylaşımların ardından Derya Uluğ'nun adı Twitter'da en çok konuşulan isimler arasına girmeyi başardı.

Son Güncelleme: 4.06.2021 21:36:29
ETİKETLERderya uluğ  şarkıcı