UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TARTIŞTIĞI KİŞİYİ TÜFEKLE ÖLDÜREN ZANLI, İNTİHAR ETTİ

Denizli'nin Çivril ilçesinde, alacak-verecek nedeniyle aralarında husumet bulunan Ali Rıza Karaman'ı sokak ortasında av tüfeğiyle vurup yaralayan çiftçi Murat Tün, aynı silahla intihar etti. Ağır yaralanan Karaman da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

TARTIŞTIĞI KİŞİYİ TÜFEKLE ÖLDÜREN ZANLI, İNTİHAR ETTİ

Çivril'in Kızılcasöğüt Mahallesi'nde saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, çiftçilik yapan Murat Tün, iddiaya göre borç- alacak nedeniyle arasında husumet bulunan tüccar Ali Rıza Karaman ile Denizli Bulvarı üzerinde karşılaştı. Burada Tün ile Karaman arasında tartışma çıktı.

ÖNCE VURDU SONRA İNTİHAR ETTİ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Tün otomobilinde bulunan av tüfeği ile Karaman'a üzerine ateş açtı. Karaman vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken, Tün ise olayın ardından silahını başına dayayarak ateşledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Tün'ün yaşamını yitirdiği belirlendi.

VURULAN ŞAHIS HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Ağır yaralanan Karaman ise Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karaman da doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Tün'ün cenazesi, savcının incelemesinin ardından Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 4.06.2021 21:02:01
ETİKETLERdehşet  denizli