UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“FENERBAHÇE'YE KUMPAS KURANLARLA HESAPLAŞACAĞIZ!”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fetullahçı Terör Örgütü'nün "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu gerekçesiyle 88 sanığın yargılandığı davada açıklanan ilk cezaların ardından konuştu.

“FENERBAHÇE'YE KUMPAS  KURANLARLA HESAPLAŞACAĞIZ!”

İşte Ali Koç’un o açıklamaları;

Fenerbahçe açısından üzülerek söylüyorum ki tarihi bir gün. Keşke bugünleri yaşamasaydık. Ben avukatlarımıza, başından sonra davaları takip edenlere teşekkür ediyorum. Kulüp avukatlarımız da yıllarını verdiler. Fenerbahçe'nin bir pazar sabahı başlayan ve bugüne kadar maddi manevi çok büyük zararlara uğratan bu davada çok önemli bir dönüm noktasına geldik. Hukuki süreç tamamlanmadı. Yargıtay'dan karar bekliyoruz. Bugün çıkan kararlarda cezalar o kadar ağır ki değişeceğini sanmıyoruz.

Fenerbahçe'nin ve milyonlarca taraftarın bu süreçte yaşadıkları hiçbir hukuki sonuçla ölçülemez. Bunlar baş aktörler. Bir de bu işin yan aktörleri var. Rüzgarın nereden estiğine bakarak Fenerbahçe'yi medya aracıyla, ellerindeki köşelerde, çıktıkları TV programlarında şakşaklayan insanlarla hukuken olmasa da vicdanen hesaplaşacağız. Daha oraya gelmedik. Fenerbahçe 3 Temmuz Kumpas Davası büyük resimde yalnızca bir bölüm. Kul hakkı yediler, iftira attılar. İnsanlar kanser oldu, çocuklar utancından okula gidemedi. Sonucunda kurguladıkları, iğrenç emellerine hizmet ettirmek için, bu ülkeyi yeniden dizayn etmek için aldıkları güçle, spor, siyaset, TSK olsun ülkemize çok büyük zararlar verdiler. Biz bunlardan bir tanesiyiz. Allah bugünleri Türkiye'ye bir kez daha göstermesin. Bu insanların bu kadar güç sahibi olmaları, devletin kılcal damarlarına sızarak bu güçlere gelmelerine nasıl müsaade edildiyse bundan ders alınması lazım. Bu dersler alındı mı emin değilim.

Son Güncelleme: 4.06.2021 12:38:31
ETİKETLERali koç  fenerbahçe