UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İREM DERİCİ, DERYA ULUĞ VE CEM BELEVİ'NİN CORONA PARTİSİ

Ünlü isimler dün gece Emirgan’da bir mekanda doğum günü kutlaması için bir araya geldi. Partiye İrem Derici, Derya Uluğ, Cem Belevi ve Enes Batur gibi isimler katıldı. Çok sayıda kişinin katıldığı partiye polis baskın yaptı. Polis ekiplerinin baskınıyla bir çok kişi koşar adımlarla mekanda kaçtı.

İREM DERİCİ, DERYA ULUĞ VE CEM BELEVİ'NİN CORONA PARTİSİ

Gün geçmiyor ki sanat camiasında yeni bir skandal daha yaşanmasın. Tüm dünyanın kabusu haline gelen Coronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı’nın kararıyla eğlence ve kutlamalar yasaklanmıştı. Dün gece Emirgan’da bir araya gelen bir grup ünlü isim parti düzenlendi. Saat sınırı aşılınca ihbar üzerine gelen polis ekipleri mekana baskın yaptı. Baskın sırasında içeriden Derya Uluğ, İrem Derici, Cem Belevi ve Enes Batur gibi isimler çıktı.

Baskın sonrası Derya Uluğ ve Cem Belevi araçla hızlıca uzaklaşmayı seçerken, İrem Derici kapıya çıkıp basın mensuplarına konuştu.

“BENİ ÇEKİN, GÜNAHKAR BENİM”

Derici, açıklamasında “Müzisyenler olarak zor günler geçiyoruz. Canımız sıkkın, arkadaşımızın doğum günü partisine kutladık. Saat aşımı yaşadık. Cezamız neyse öderiz. Onları çekmeyin, beni çekin günahkar benim.” dedi.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 2.06.2021 17:31:32