UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MANKENDEN BABASINA DAVA!

Heidi Klum’dan babasına flaş hamle! Ünlü model, babasını hapse attıracak!

ÜNLÜ MANKENDEN  BABASINA DAVA!

Heidi Klum’un İtalyan iş insanı Flavio Briatore’den dünyaya getirdiği ve şimdi 17 yaşında olan kızı Leni, annesi gibi modelliği seçti. Heidi Klum’un kendi soyadını kullanan kızı Leni Klum’un ticari isim hakkını kaptırdığı babası Günther Klum’a dava açtığı ortaya çıktı.

İngiliz gazetesi The Mirror’a göre, Heidi Klum’un babası Günther Klum torunu Leni’nin ismini ticari marka olarak tescil ettirdi. Günther Klum ayrıca torunu Leni’nin takma adı olan ‘Mausekatze’yi (fare kedisi) de ticari marka haline getirdi. Bu işlemleri kızı Heidi’ye haber vermeden, Avrupa Birliği Marka Tescil Kurumu’na (EUIPO) gizlice başvurarak yapan Günther Klum, Leni’nin adını artık kozmetik, müzik ve modada kullanabilecek.

ALTI AY HAPİS CEZASI ALABİLİR

Olayın ortaya çıkmasıyla babası Günther’e karşı hukuk savaşı başlatan Heidi Klum, kendisinden izinsiz yapılan işlemin iptalini ve kızı Leni’nin marka isminin kendisine verilmesini istedi.

Ticari markalaşmanın kötü niyetle yapıldığı kanıtlanırsa Günther Klum’a 6 ay hapis ve 250 bin euroluk para cezası verilmesi söz konusu. Günther Klum, Instagram’da kızının avukatlarının gönderdiği belgelerle birlikte “Beni bir de hapisle tehdit ediyorsun!” ifadesini paylaşarak tepkisini dile getirdi. Öfkeli baba, hukuk savaşı sürerken torunu Leni’nin adını babaannesinden aldığını da hatırlatıp, “Leni Klum ticari markasının hakları bendedir” diyerek meydan okudu.

Son Güncelleme: 1.06.2021 09:11:36
ETİKETLERheidi klum  günther klum