UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIZ ARKADAŞIYLA TARTIŞTI, MAHALLEYİ BİRBİRİNE KATTI!

Aydın'da kız arkadaşıyla tartıştığı öğrenilen genç adam, mutfak tüpünü alarak evinin balkonuna çıktı. Elindeki tüpü patlatacağını söyleyen adam, çevredeki vatandaşlara da küfürler yağdırdı.

KIZ ARKADAŞIYLA TARTIŞTI, MAHALLEYİ BİRBİRİNE KATTI!

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Orta Mahalle 223 sokak üzerindeki bir apartmanın ikinci katında saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, kız arkadaşıyla tartışan 33 yaşındaki D.E. mahalleyi birbirine kattı.

ÇEVREDEKİLERE KÜFÜRLER SAVURDU

Bir süre alkol alan D.E. evindeki mutfak tüpünü eline alarak balkona çıktı. Zaman zaman çevredekilere küfredip, tüpü patlatmakla tehdit etti. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

EKİPLER ÇEVREDE ÖNLEM ALDI

Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri şahsın tüpü aşağıya atma veya patlatma ihtimaline karşı önlem aldı. Polis ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonuçsuz kalınca ekipler operasyon için düğmeye bastı.

OPERASYONLA BALKONDA KÖŞEYE SIKIŞTIRILDI

İki grup halinde olaya müdahale edilirken, bir grup itfaiye merdiveniyle dışarıdan evin balkonuna yaklaştı. Diğer grup ise daire kapısını kırarak içeriye girdi. Balkonda köşeye sıkışan D.E.'nin bir anlık boşluğundan faydalanan ekipler şahsa müdahale ederek elindeki tüpü aldı. Ekiplere direnen D.E. kelepçelenerek gözaltına alındı. D.E. polis otosuna bindirilerek emniyete götürülürken, mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 29.05.2021 10:28:45
ETİKETLERaydın  evi tüp  patlama