UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

16 YAŞINDAKİ EDA BULUNDU!

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, kendisinden haber alınamayan ve arama çalışması yapılan 16 yaşındaki Eda Ç. jandarma ekiplerince bulundu. Tedbir amaçlı hastaneye götürülen Eda Ç. daha sonra ailesine teslim edildi.

16 YAŞINDAKİ EDA BULUNDU!

Altındere Mahallesi'nde yaşayan Eda Ç., geçen salı akşamı arkadaşlarıyla buluşmak için evinden ayrıldı. Eve dönmeyince meraklanan ailesi, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine jandarma ve AFAD ekipleri, kayıp çocuğun son olarak görüldüğü Altındere Mahallesi'ndeki ormanlık alanda arama başlattı. AFAD ekiplerince sarp ve dağlık bölge, drone ile de havadan arazi kontrol edildi. Jandarmanın arama köpekleri 'Cingöz' ve 'Ortoz' da çalışmalara katıldı.

Eda Ç. ile dün son görüşen 2 arkadaşı, ifadesi alınmak üzere jandarma merkezine götürüldü. Bölgede arama kurtarma faaliyetlerine İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Merkezefendi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de destek verdi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Eda Ç.'nin evine yakın bir noktaya geçtiğini tespit etti. Yapılan aramalar sonucu dün akşam Eda Ç. okul mevkisinde bulundu.

Tedbir amaçlı hastaneye götürülen Eda Ç. daha sonra ailesine teslim edildi.

Son Güncelleme: 27.05.2021 10:40:03
ETİKETLEReda  denizli