UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CAN TANRIYAR BUGÜN EVLENDİ!

UçanKuş TV Yönetim Kurulu Başkanı Can Tanrıyar ile cemiyet dünyasının sempatik ama bir o kadar da deli dolu, dominant kızı Tamar Oner, bugün evlendi.

CAN TANRIYAR BUGÜN EVLENDİ!

Yaklaşık 10 aydır nişanlı olan çift, coronavirüs tedbirleri dolayısıyla sürekli erteledikleri nikahlarını bugün kendi evlerinin bahçesinde, aile bireylerinin katıldığı sade bir törenle gerçekleştirdiler.

Fenerbahçe fanatikliğiyle tanınan ve bugünlerine Fenerbahçe muhabirliği günlerinden gelen ve de hep bununla gurur duyduğunu söyleyen Can Tanrıyar ile Türkiye’nin en eski müzik aletleri toptancısı Oner müziğin sahibi olan Haçik Oner’in büyük kızı olan Tamar Oner’in nikahında, Can Tanrıyar’ın şahitliği yine ünlü bir Fenerbahçeli iş insanı Sadettin Saran ile yine ünlü iş insanı Engin Yeşil yaparken, Tamar Oner’in nikah şahidi ise yine ünlü iş insanı Ali Koçak oldu.

Tanrıyar çiftinin Zekeriyaköy’deki evlerinin bahçesinde yapılan nikahı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı.

Tamar Tanrıyar’ın çok konuşulacak muhteşem gelinliğini ise ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu hazırladı. Üstünde değerli taşlarla işlenen gelinliğin 30 kilo olduğu ve bir ayda hazırlandığı öğrenildi.

Corona önlemlerine uygun bir şekilde yapılan nikah sonrası çiftin kısa bir balayına çıkacağı ve sonrasında Haziran ayı itibariyle UçanKuş TV’yi yeniden ciddi bir atağa kaldırmak için İstanbul’a geri dönecekleri belirtildi.

Son Güncelleme: 26.05.2021 17:13:09
ETİKETLERcan tanrıyar  tamar oner  uçankuş tv  evlilik