UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YASAK AŞK ÖLÜM GETİRDİ!

Afyonkarahisar’da yaşayan Çağrı Kandemir, eşiyle yasak aşk yaşadığı iddia edilen İsmet D. İle tartışma yaşadı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Çağrı Kandemir hayatını kaybetti. Yaralanan İsmet D’nin ise hayati tehlikesi sürüyor.

YASAK AŞK ÖLÜM GETİRDİ!

Afyonkarahisar'da karısıyla yasak aşk yaşadığını iddia eden İsmet D. (25) ile yaşanan tartışma sırasında tüfekle vurularak yaşamını yitiren Çağrı Kandemir toprağa verildi. Arbede sırasında yaralanan ve hastanede tedavi gören İsmet D. ise hayati tehlikesi nedeniyle Konya'ya sevk edildi.

Afyonkarahisar merkeze bağlı Sülümenli beldesinde İsmet D., iddiaya göre dün akşam, karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Çağrı Kandemir ile beldedeki bağ evi yolunda karşı karşıya geldi. Taraflar arasında başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce İsmet D. aracından aldığı av tüfeğini alarak Kandemir'e doğrulttu. Bu sırada ikili arasında yaşanan arbede sırasında av tüfeğinin ateş alması sonucu Çağrı Kandemir göğsünden, İsmet D. ise bacağına isabet eden saçmalar nedeniyle yaralandı.

Olayı haber alıp gelen yakınları Çağrı Kandemir'i kendi imkanlarıyla Çobanlar Devlet Hastanesine götürdü. Çağrı Kandemir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İsmet D. ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Çağrı Kandemir'in cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Sülümenli beldesine getirilen Kandemir'in cenazesi, burada bulunan aile kabristanlığında defnedildi.

KONYA'YA SEVK EDİLDİ

Olay sırasında yaralanan ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde tedaviye alınan İsmet D. ise, hayati tehlikesi nedeniyle Konya'da özel bir hastaneye sevk edildi. İsmet D.'nin tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 26.05.2021 00:20:17
ETİKETLERafyonkarahisa  yasak aşk