UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GATES ÇİFTİNİN BU KARARI ÇOK TARTIŞILACAK!

Bill-Melinda Gates çiftinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Çiftin boşanma kararını açıklamadan haftalar önce aldıkları kararı yine çok konuşulacak gibi görünüyor.

GATES ÇİFTİNİN BU KARARI  ÇOK TARTIŞILACAK!

ABD basını çiftin boşanmadan önce attıkları milyon dolarlık adımı sayfalarına taşıdı. Çift boşandıklarını açıklamadan hemen önce pek çok hisse satışı gerçekleştirdi.

Business Insider'da yer alan habere göre, Bill ve Melinda Gates, Mayıs ayı başlarında boşandıklarını açıklamasından haftalar önce, Apple ve Twitter'da yüz milyonlarca dolarlık hisse senedi sattı.

Yaklaşık 146 milyar dolarlık net serveti ile dünyanın en zengin insanlarından biri olan Bill Gates'in boşanma kararından bu yana eşine 4 milyar dolarlık hisse senedi devrettiği açıklandı.

Aynı haberlerde Bill ve Melinda'nın evlilik öncesi bir anlaşması olmadığı için mahkeme kararına gerek duymayan, karşılıklı anlaşma esaslı 'ayırma sözleşmesine' güvendikleri bilgisi de yer aldı.

Henüz detayları açıklanmayan bu anlaşma sonrası Gates'in milyarderler listesindeki yerini kaybedeğine kesin gözüyle bakılıyor.

GÜNLER SONRA ORTAYA ÇIKTI

Boşanma kararı sonrası pek çok skandal haberi ile gündeme gelen Gates, ilk defa kameralara yakalandı.

Kızı Phoebe ve erkek arkadaşı ile New York, Manhattan'da bulunan bir mekanda yemek yiyen Gates, konuşmasa da oldukça ilginç bir mesaj verdi.

Gates'in evlilik yüzüğünü hala çıkarmadığı görüldü. Bu 'boşanmak isteyen taraf Bill Gates değil' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Bill ve Melinda, 27 yıllık evliliklerine son verme kararı almıştı. Açıklama ise Bill Gates'ten gelmişti.

 

Son Güncelleme: 25.05.2021 12:59:40
ETİKETLERbill gates  melinda gates