UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GONCA VUSLATERİ MASKESİZ DOLAŞTI!

Gonca Vuslateri geçen ay evinde Coronavirüs tedavisi görürken belinden aşağı kaynar su dökülmüştü. Ünlü oyuncu Coronavirüs’ü yense de Cihangir sokaklarında maskesiz dolaştı.

GONCA VUSLATERİ MASKESİZ DOLAŞTI!

Geçen ay Covid-19'a yakalanıp evinde tedavi gören Gonca Vuslateri, burnunu açması için içine kekik yağı olan kaynar suyu üzerine dökmüş ve talihsiz bir kaza yaşamıştı. Belinden aşağısı ciddi şekilde yanan Vuslateri hemen hastaneye koşmuş, hem yanık hem de koronavirüs tedavisi görmüştü.

Yanıkları için kök hücre tedavisi olacağını da geçtiğimiz günlerde duyurup hastaneden taburcu olan oyuncu, yaşadığı talihsiz kaza sonrası ilk kez ikamet ettiği Cihangir'de objektiflere takıldı.

Hafta sonu kısıtlamasında köpeklerini dolaştırmak için dışarıya çıkan oyuncu, bir ara yakınlardaki bir kafeden kahve alıp dostlarıyla hasret giderdi.

MASKESİZ DOLAŞTI

Gonca Vuslateri yanık bölgelerini açıkta bırakıp rahat hareket etmesi için giydiği pantolonuyla dikkat çekerken, ünlü oyuncunun pandemi kurallarını çiğneyerek, maskesiz olarak dolaşması görenlere ‘pes’ dedirtti.

Sol bacağındaki yanık izleri görülen oyuncu, bu sırada fotoğraflarının çekildiğini fark edince, sinirlenip tepkisini kendince söylenerek gösterirken, basın mensuplarının soru sormasına fırsat vermeden hızlıca evinin yolunu tuttu.

'AĞRIDAN AĞLAMA GELİYOR'

Öte yandan Vuslateri, tedavi görürken yaptığı bir paylaşımda "Ciddi anlamda insana ağrıdan ağlama geliyor. İnsanın ciğerinde halay çekiyorlar. Kimseyi dinlemedik, etmedik diyemem. Maske ve eldivenle gezdik" diye yazmıştı.

Son Güncelleme: 24.05.2021 08:49:44
ETİKETLERgonca vuslateri