UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞİZOFRENİ HASTASI GENÇ KALE SURLARINDAN AŞAĞIYA DÜŞTÜ!

Çorum’un İskilip ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Şizofreni hastası olduğu iddia edilen 21 yaşındaki Ferdi Arık kale surlarından düşerek yaşamını yitirdi. Olayın görgü tanıkları genç adamı bir kadının aşağıya ittiği ifadesi sonrası Ferdi Arık’ın annesi Meşhure Arık gözaltına alındı.

ŞİZOFRENİ HASTASI GENÇ KALE SURLARINDAN AŞAĞIYA DÜŞTÜ!

İskilip Kalesi’nde dün meydana gelen kan donduran olayda, kale surlarından birinin düştüğünü gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 30 metre yükseklikten düşen Ferdi Arık’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, görgü tanıkları ise polise genç adamı bir kadının ittiğini söyledi.

Polis ekipleri görgü tanıklarının ifadesi sonrası çıkardaki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan inceleme sonucu sözü edilen kadının Ferdi Arık’ın annesi Meşhure Arık(44) olduğu ortaya çıktı.

ANNE GÖZALTINA ALINDI!

Gözaltına alınan kadın, polise verdiği ifadede, “Oğlumla birlikte kaleye çıktık, biraz gezinti yaptık. Bu sırada oğlum kayalıklarda çiçekleri toplamak istedi. Ben 'düşersin' dememe rağmen kayalıkların ucuna kadar ilerledi. Sonra bir anda kayarak aşağıya düştü" dediği belirtildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ferdi Arık'ın cenazesi, kapsamlı otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, sorgusu tamamlanan şüpheli Meşhure Arık ise adliyeye sevk edildi.

 

Son Güncelleme: 22.05.2021 20:25:36
ETİKETLERkale  sur  çorum  şizofreni