UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BURADA ULUSLARARASI BİR OPERASYON VAR!”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT’de katıldığı programda gündeme dair soruları yanıtladı. Soylu, Türkiye’ye karşı yapılan operasyonlardan bahsederek, “14 önemli mafya, altlardaki adamları saymıyorum. Kendi ülkelerine deporte ettik bunları. FETÖ'nün kucağına düşmüş, Arjantin'de bulunan ,burada birçok cinayet işleyen, Gürcistan'da elimizden kaçırdığımız ta Kolombiya'ya kadar, Arjantin'e kadar peşine gidip yakaladık” dedi.

“BURADA ULUSLARARASI  BİR OPERASYON VAR!”

Bakan Soylu’nun açıklamaları,

“Türkiye'yi aynı zamanda uluslararası, bölgesel mafya organizasyonu haline getirmeye çalışıyorlar. İsimlerini verebilirim. Etrafımızdaki coğrafyanın, dünyanın en önemli mafyaları Türkiye'ye saldırdı. Kimler bunlar? Sayın Kılıçdaroğlu FETÖ'cülerin, organize suç şebekelerinin ağızlarına bakmazlarsa, devlete müracaat ederlerse bu bilgiyi arkadaşlarına veririm. Arkadaşlar bütün Balkanların en büyük mafyasının Türkiye'de olduğunu söylediler. Allah'a şükür Antalya'da yakaladık. Balkanlar'da Skaljari dediğimizde 1 numaradır, herkes korkar. Hukukun ve idari hakkın verdiği her şeyi kullandık. Biz yalakayı size deport edeceğiz, size vereceğiz dedik. İnanmadılar. Muhataplarımız bunlarla yüzleşmekten korkuyoruz dediler. Ne yapalım dedik. Sonra kafalarına çuval geçirdik.

Azerbaycan uyruklu dünyanın en büyük 11 mafyadan birini yakaladık Nadir Salifov. Bulgaristan, Gürcistan. Bazı ülkeler bu mafya liderlerini almak istemedi. 14 önemli mafya, altlardaki adamları saymıyorum. Kendi ülkelerine deporte ettik bunları. FETÖ'nün kucağına düşmüş, Arjantin'de bulunan ,burada birçok cinayet işleyen, Gürcistan'da elimizden kaçırdığımız ta Kolombiya'ya kadar, Arjantin'e kadar peşine gidip yakaladık. Bizim Emniyet istihbarat teşkilatımız yakaladı. Halkımız şunu bilsin ki AK Parti'nin ilk başardığı iş Türkiye'yi mafyadan kurtarmak olmuştur.

Burada uluslararası bir operasyon var. Bu operasyon nasıl hangi ayaklar tarafından yönetildiğini net bir şekilde ifade ettim. Devlet Süleyman Soylu ile kaim değildir. Bu devlet suçlu ile suçsuzu, haklı ile haksızı, ihanet edenle asi olanı, tabi olanı en iyi bilen anlayışa sahiptir. Devlet alır, getirir, adalete teslim eder. Bu bir operasyondur, bu operasyon devam ediyor.

Birtakım muamma işler var, dava dilekçelerinde ifade ettim. Savcı beni çağıracak. Sonuna kadar talibim. Biz namusumuzu bu işte kazanmadık. İftiraların, yalanların ve bu konuda birtakım operasyonların karşısında kalabilirsiniz. Bazen dirayetli olursunuz bazen de aciz olursunuz. Duamız Cenab-ı Allah yapışan iftiradan korusun. Hayatımda en nefret ettiğim mafya tipi örgütlenmelerdir. Bunlarla mücadele etmek bizim namusumuzdur. Silmek, süpürmek bir daha bunları ülkeye musallat etmemek de bizim namusumuzdur. Bu operasyonu yapan benim.

Bu operasyonları ben başlattım. Babamızın oğlu olsa bu ülkede mafya tipi örgütlenme yapıları üzerinden haksızlık yapana hayat hakkı tanımayız.Buralarda nasıl riskler alındığını, hangi adımlar atıldığı devletimizin kayıtları en güzel şekilde tutulacaktır.

Koruma benden 1,5 yıl önce verilmiş. Benim zamanımda alınmıştır. Bu kadar açıktır. Bütün bu tartışmaların hepsi suyu bulandırmaya yöneliktir. Devlet dönem dönem koruma verir. Bugün Kobani davasında yargılananlarda da koruma var.

Bir maraza çıkmasın, provokasyonla karşı karşıya kalınmasın diye bunlar yapılır. Gazeteci bir yazı yazar, tehdit edilir. DHKP/C, PKK gibi terör örgütleri mafya tehdit eder. Bunlar sağlanabilir. Tehdit geçerse alınabilir.

Son Güncelleme: 20.05.2021 00:23:22
ETİKETLERbakan süleyman soylu  mafya  operasyon