UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PARİS HİLTON’DAN ŞAŞIRTAN HAREKET!

Amerikalı ünlü model Paris Hilton, İsrail'in Doğu Kudüs ve Gazze'deki saldırılarına tepki gösterdi. Hilton, Twitter hesabından yaptığı açıklamayı kısa süre sonra kaldırması dikkatlerden kaçmadı.

 PARİS HİLTON’DAN ŞAŞIRTAN HAREKET!


Sosyetik güzel Paris Hilton, İsrail'in Filistin halkını abluka altına almasını eleştiren bir paylaşım yaptı. Hilton, Twitter hesabında, "Dayanamıyorum, sadece 10 yaşındayım" diyen Nadine Abdel-Taif'in videosunu paylaşarak, "Bu benim yüreğimi acıtıyor. Hiç kimse korkuyla yaşamak zorunda kalmamalı. Kalbim bu küçük kız ve onun gibi bütün çocukların yanında" ifadelerini kullandı.

"BUNUN DURMASI LAZIM"

Dünyanın daha iyi bir yer olabilmesi için barış duaları ettiğini söyleyen Hilton, "İsrail, bölge 'tamamen sessiz' olana kadar Gazze saldırılarını durdurmayacağına ant içti" haberini de paylaşarak, "Bu çok kalp kırıcı. Bunun durması lazım!" yorumunda bulundu. Hilton, etiket paylaşımında ise "soykırımı durdurun" çağrısında bulundu.

 PAYLAŞIMINI KISA SÜREDE KALDIRDI

Paris Hilton, İsrail'e gösterdiği tepkinin ardından bilinmeyen bir nedenle söz konusu paylaşımı sosyal medya hesabından kısa sürede kaldırdı.

Son Güncelleme: 16.05.2021 23:52:52
ETİKETLERparis hilton  israil