UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BELLA HADİD İSRAİL’İN ZULMÜNE DAYANAMAYIP KENDİNİ SOKAĞA ATTI!

Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid İsrail'in Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırılarına tepki göstermeye devam ediyor. Sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yapan ünlü model yaşanan insanlık dramını herkese göstermek için büyük çaba sarf ediyor. Yıldız model halkının yanında olduğunu göstermek için yürüyüşlere katıldı.

BELLA HADİD İSRAİL’İN ZULMÜNE  DAYANAMAYIP KENDİNİ SOKAĞA ATTI!

Zalim İsrail günlerdir devam eden saldırılarıyla 41'i çocuk 145 Filistinlinin ölümüne neden oldu. Yaşanan insanlık dışı saldırılara başından beri tepki gösteren Bella Hadid, dayanamayıp kendini sokaklara attı.

Bir grup insanla Amerika sokaklarında Filistin bayraklarını açarak "Özgür Filistin" sloganları atan Hadid, halkına olan desteğini gösterdi.

EN BAŞINDAN BERİ DESTEK VERİYORDU!

Paylaşımlarında savaş sırasında çocukların videolarına da yer veren güzel model, gözyaşlarını tutamadığı anları da paylaştı.

Bella Hadid, evinden çıkarılan çocuklu bir kadının fotoğrafını paylaşarak şu değerlendirmede bulunmuştu: "Bu fotoğraf sizi rahatsız etmeli. Bunun sizin kendi annenize veya büyükannenize en kutsal günlerinden birini geçirirken ve oruç tutarken yapıldığını hayal edin. Buna açıkça üzülmenin insan olmakla alakası var. Bu dinle değil ilkeli olmakla alakalı. Şunu bilin ki birçok İsrailli de şaşkına dönmüş durumda ama siz bunu da görmüyorsunuz. Filistinliler insandır! Bu bir #insanhakları meselesidir. #ShiekhJarrahaÖzgürlük"


Son Güncelleme: 16.05.2021 17:33:33
ETİKETLERfilistin  israil  bella hadid