UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUSE TERİM İLK MAĞAZASINI AÇTI!

Buse Terim’in kuruculuğunu üstlendiği anne-bebek alışveriş sitesi BT SHOP, yeni ürün ve markalarla Türkiye’deki ilk mağazasını Bodrum’da açtı. Terim, başta kendi patik markası Baby on The Go olmak üzere ünlü markaların ürün seçkisine yer veriyor.

BUSE TERİM İLK MAĞAZASINI AÇTI!

Buse Terim’in 2016 yılında kurduğu e-ticaret sitesi BT SHOP, bünyesinde kadın girişimcilerin imzasını taşıyan markaların olduğu ürün yelpazesiyle yaz sezonuna hazırlanıyor.

Le Petit Mico, Nanu, Antebies, Happy Folks, Auntie Me, Deux Lapins, Aisha&Joe, Little Yucca, Muca gibi pek çok sevilen markanın satışa sunulduğu BT SHOP’ta Terim’in kurucusu olduğu patik markası Baby on The Go’nun yeni koleksiyonu da yer alıyor.

Bu yaz Bodrum’da yeni bir heyecan

Türkiye’deki ilk fiziki mağazasını Bodrum Türkbükü’nde açmaya hazırlanan Buse Terim, 0-12 yaş arası kız ve erkek çocuklara özel yaz ürünlerini annelerle buluşturuyor. BT SHOP’ta yerli markaların yanı sıra Skip Hop, Carioca, Bumkins, İzipizi, Djeco, Edding, Herschel, İgor, JacknJill, Jelly Cat, Melissa&Doug, Tangle Teezer gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerine de yer veriyor.

Baby on The Go patik markasının yeni koleksiyonu başta olmak üzere 200’ün üzerinde anne-bebek markasına shop.buseterim.com adresinden ve fiziki olarak Bodrum BT SHOP’tan ulaşmak mümkün.

Çocuklara atölyeler de olacak

İstanbul’da farklı yaş gruplarındaki çocuklara özel keyifli ve eğitici atölyeler düzenleyen etkinlik mekânlarından Le Petit 100 de BT Shop Bodrum mağazasında 1 Haziran itibariyle faaliyet gösterecek.

UçanKuş TV Kameramanı - Okan İşçi

Son Güncelleme: 16.05.2021 14:29:17
ETİKETLERbuse terim