UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEYDA DÜVENCİ'DEN DİKKA ÇEKEN ESTETİK İTİRAFI!

YouTube’da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına katılan oyuncu Ceyda Düvenci, hiç estetik yaptırmadığını söyledi.Ceyda Düvenci, "Hiç estetiğim yok. Kök hücre yaptırdım sadece. Kulak arkasından hücreni alıyorlar, protein kaplarının içinde çoğaltıp deri altına veriyorlar. Normalde her sene yapılması gerekiyor ama aşırı ödlek biriyim" dedi.

CEYDA DÜVENCİ'DEN DİKKA ÇEKEN ESTETİK İTİRAFI!

44 yaşındaki oyuncu, "Bir keresinde de alnımda keskin bir çizgim vardı, 'onu bir botoks ile hallederiz' dediler ve oldu" açıklamasını yaptı.

Çocuk gelişimi üzerine eğitim aldığını belirten Düvenci, "Şu an İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünde okuyorum. Çocuklarla ilgili cinsel istismar meselesine çok takığım. İstismardan sebep ‘porno kültüründe çocuk yetiştirmek’ ve ‘9-12 yaş için cinsellik eğitimi’ alıyorum.

Bir de yaratıcı drama eğitimi tamamlıyorum öğretmen olmak için. Çocukların beden algılarını oluşturmak ve duygu durumlarını fark etmelerini sağlamak üzerine bir müfredat oluşturuyorum. Türkiye’de 200 kişiyiz bu eğitimi alan ve yakında sahaya çıkacağız" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 15.05.2021 17:26:53
ETİKETLERCEYDA DÜVENCİ  ESTETİK