UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NESRİN CAVADZADE VE GÖKHAN ALKAN AYRILDI MI?

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'nin iş hayatından sonra aşk hayatında da darbe yediği iddia edildi. Dizi setinde yaşanan gerginliğin ardından "Yasak Elma"dan ayrılan ünlü oyuncunun, şimdi de Gökhan Alkan'dan ayrıldığı ileri sürüldü.

NESRİN CAVADZADE VE  GÖKHAN ALKAN AYRILDI MI?

Nesrin Cavadzade aşkı "Yasak Elma" setindeki rol arkadaşı Gökhan Alkan'da bulmuştu. Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, son günlerde tatsız olaylar yaşamaya başladı.

EVLİLİK KARARI ALMIŞLARDI

"Yasak Elma" dizisinin Kerim'i Gökhan Alkan, bir süre önce diziye veda etmişti. Ayrılır ayrılmaz da rol arkadaşı Nesrin Cavadzade'yle aşk yaşadığını ilan etmişti. Çok yakıştırılan ve oldukça mutlu görünen çiftin evlilik kararı aldığı da konuşuluyordu. Ancak son günlerde çiftin hayranlarını üzen söylentiler gelmeye başladı.

AYRILIK SORUSUNA YORUM YOK

Nesrin Cavadzade, sette yaşanan gerginliğin ardından  "Yasak Elma" dizisinden ayrılmıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de Gökhan Alkan'dan da ayrıldığı iddia edildi. Bazıları da Gökhan Alkan'ın yeni dizisinin çekimleri için Antakya'ya gittiğini söyleyerek birlikte görülmemelerini buna bağladı. Ancak Nesrin Cavadzade'nin ısrarla gelen ayrılık sorularını yanıtsız bırakması iddiaları güçlendirdi. Söylenenlere göre, ikili nedeni bilinmese de kesin olarak ayrılık kararı almış..

Son Güncelleme: 13.05.2021 00:28:27
ETİKETLERnesrin cavadzade  gökhan alkan  yasak elma  aşk