UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSRAİL SAVAŞ UÇAKLARIYLA GAZZE'Yİ VURDU!

Terör devleti İsrail sabahın ilk ışıklarıyla Gazze'yi bir kez daha savaş jetleriyle vurdu. İsrail askerleri sabah namazından sonra Filistinli gençlere saldırırken, savaş uçakları da Gazze'ye bomba yağdırdı. .

İSRAİL SAVAŞ UÇAKLARIYLA  GAZZE'Yİ VURDU!

İsrail savaş uçakları bir kaç dakika içinde bıraktığı onlarca bombayla Gazze Şeridi'nin güneyi, kuzeyi ve orta kesimlerinde çok sayıda noktayı hedef aldı.

Son günlerdeki saldırılar arasında en şiddetlisinin bu sabah yaşandığı belirtilirken sonuçlarına ilişkin henüz bir bilgi edinilemedi.

Ancak İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail'in yoğun saldırılarının kentteki tüm polis merkezi ve karargahlarını hedef aldığı kaydedildi.

SABAH NAMAZINDAN SONRA YİNE SALDIRDI

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da sabah namazından sonra bir kez daha Filistinli gençlere saldırdı.

Kudüs İslami Vakıflar İdaresinden adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili, yaptığı açıklamada, Filistinli gençlerin Harem-i Şerif'te kılınan sabah namazından sonra Kıble Mescidi ile Kubbetu's Sahra arasındaki bölgede toplandıklarını belirtti.

İsrail polisinin tekbir ve sloganlar atan gençlere plastik mermilerle müdahale ettiğini dile getiren yetkili, Filistinli gençlerin de taşlarla polise karşılık verdiğini anlattı.

Filistinli gençlerin, Mescid-i Aksa'daki Kıble Mescidi önünde yoğun şekilde İsrail polislerine taşlarla karşılık verdiğine dikkati çeken yetkili, İsrail polislerinin de Mescid-i Aksa'nın El-Mağaribe (Burak-Faslılar) Kapısı bölgesinden gençleri hedef aldığını ifade etti.

 

 

Son Güncelleme: 12.05.2021 09:20:03
ETİKETLERgazze  filistin  israil