UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“KANDİL'İ ÇÖKERTECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da evlat nöbetindeki annelerle iftar programında konuşuyor. Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Başkan Erdoğan, "Kandil'i çökerteceğiz. Kandil kandil olmaktan çıkacak, onlar için karanlık olacak." dedi.

“KANDİL'İ ÇÖKERTECEĞİZ”

Son dakika haberleri: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da evlat nöbetindeki annelerle iftar programında konuşuyor.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Evlatlarınıza kavuşma mücadelenizi takdir ediyoruz. Terör örgütünün elindeki son evladımız da ailesine kavuşana kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Kandil'i çökerteceğiz. Kandil kandil olmaktan çıkacak, onlar için karanlık olacak.

Gençler yarın Anneler Günü. Annelerinizi üzmeyin, mağdur etmeyin. Sizi bu noktaya gfetiren anneleriniz. 9 ay 10 gün sizi karnında besleyip büyüten, sizi bu yaşa getiren annelerinizi üzmeyin. Bir an önce ne yapın ne eden annelerinize dönün. Onların sürekli gözleri yaşlı, sürekli sizleri bekliyro.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti kendini bu bataklıktan kurmaktan isteyen, yeni bir hayat kurmak isteyen herkese destek verecektir. Bu vesilesyle siz Diyarbakır annelerini nezdinde, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü tebrik ediyorum. Kadir Gecesi'ni de tebrik ediyorum."

Son Güncelleme: 8.05.2021 22:28:16
ETİKETLERcumhurbaşkanı  kandil  terör