UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ’DEN DİKKAT ÇEKEN UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamayla yurt genelinde hava sıcaklıklarının düşeceğini ve birçok ilde sağanak yağışın etkisini göstereceğini belirtti. Bu gece itibaren Edirne, Kırklareli, İstanbul, Bartın, Zonguldak'ta sağanak geçişi bekleniyor.

 METEOROLOJİ’DEN DİKKAT ÇEKEN UYARI!

5 günlük hava tahmin raporunu da paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü hangi illerde yağış olacağını ve hangi illerde sıcaklıkların düşeceğini de açıkladı. Çöl etkisiyle 30 dereceleri gören sıcaklıklarda 10 dereceye yakın bir düşüş bekleniyor. Cezayir üzerinden gelerek sıcaklıkları neredeyse yaz değerlerine yükselten çöl etkisi, yavaş yavaş ülkeden çekiliyor. Yarın, yurdun kuzey kesimlerinde hava serinleyecek. Serin havanın yaklaşık 3 gün boyunca devam edeceği tahmin ediliyor. Çöl sıcağının etkisiyle 30 derecelere kadar çıkan sıcaklar, poyrazla 20 dereceye kadar düşecek.

HAVA SERİNLEYECEK

Bu akşam ve gece saatlerinde Edirne, Kırklareli, İstanbul, Bartın, Zonguldak'ta sağanak geçişi bekleniyor. Perşembeye kadar sürecek serin havanın ardından sıcaklıkların yeniden yükselmesi bekleniyor.Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından paylaşılan 4 - 10 Mayıs tarihli haftalık hava durumu tahminine şu şekilde yer verildi:

Son Güncelleme: 3.05.2021 22:04:52
ETİKETLERMETEOROLOJİ  YAĞMUR