UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU ÜRÜNLERİN SATIŞINA İZİN VERİLMEYECEK!

Eskişehir'de, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca yeni tip Coronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında "tam kapanma" sürecine ilişkin yeni kararlar alındı. Karara göre; kısıtlama günlerinde bazı ürünlerin satışlarına izin verilmeyecek. Öte yandan müşterilerin, ürünlerin satıldığı reyonlara ulaşmasını engelleyici fiziki tedbirlerin alınması gerektiği de bildirildi.

BU ÜRÜNLERİN SATIŞINA İZİN VERİLMEYECEK!

Valilikten yapılan açıklamada, salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla uygulanan tedbirlerin başında sokağa çıkma kısıtlamalarının geldiği belirtildi.

KISITLAMA GÜNLERİNDE SATIŞLARINA İZİN VERİLMEYECEK

Açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde çalışmalarına izin verilen market ve süpermarketlerde inşaat malzemesi, tekstil, çanta ve ayakkabı, halı, mobilya, elektronik, beyaz eşya ve klima, kırtasiye, otomotiv, züccaciye, hırdavat ve giyecek ürünlerinin satışına izin verilmemesi kararı alındığı duyuruldu.

Ayrıca açıklamada, söz konusu marketlerde müşterilerin bu ürünlerin satıldığı reyonlara ulaşmasını engelleyici fiziki tedbirlerin alınması gerektiği de bildirildi.

 

Son Güncelleme: 2.05.2021 17:36:44
ETİKETLERyasak  corona