UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CORONAVİRÜS HASTALARI YANARAK CAN VERDİ

Koronavirüs vakalarında yaşanan dramatik artış nedeniyle zor günlerin yaşandığı Hindistan’da, hastane yangını onlarca kişinin ölümüne neden oldu. Geçtiğimiz haftalarda oksijen sağlanamadığı için yoğun bakım ünitelerinde hayatını kaybeden onlarca koronavirüs hastasının yarattığı şok henüz geçmemişken, son çıkan yangında 18 kişinin ölmesi, ülkeyi yasa boğdu.

CORONAVİRÜS HASTALARI YANARAK CAN VERDİ

Koronavirüs salgınının kontrolden çıktığı Hindistan'da bir kez daha yangın faciası yaşandı. Gujarat eyaletine bağlı Bharuch bölgesinde koronavirüs hastalarının tedavi edildiği Patel Welfare Hastanesi'nde yangın çıktığı bildirildi.

18 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildiği belirtildi. Polis memuru BM Parmar yaptığı açıklamada, hastanenin koronavirüs tedavi merkezinde çıkan yangın sonucu 18 hastanın hayatını kaybettiğini duyurdu.

BM Parmar, 31 hastanın itfaiye ekibi tarafından kurtarıldığını ve farklı hastanelere sevk edildiğini aktardı. Yangının zemin katta çıktığını ifade eden polis, alevlerin 1 saat içinde söndürüldüğünü kaydetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, geçtiğimiz 28 Nisan'da Maharaştra eyaletinin başkenti Mumbai'deki özel bir hastanede çıkan yangın sonucu 4 hastane yaşamını yitirmişti. 23 Nisan'da ise Virar bölgesinde Covid-19 hastalarının tedavi gördüğü bir hastanede çıkan yangında 13 hasta hayatını kaybetmişti.

Son Güncelleme: 1.05.2021 12:31:17
ETİKETLERcorona