UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAFE BASKININDA İKİNCİ KEZ CEZA YEMEK İSTEMEDİ!

Konya'da insanın kanını donduran bir olay meydana geldi. Kısıtlama saatinde polis, ihbar aldığı bir kafeye baskın düzenledi. Baskın sırasında 10 gün önce ceza kesilen ve ikinci kez ceza yememek için kaçmaya çalışan 33 yaşındaki Tevfik Sevi, kapağı açık olan rögar çukuruna düştü. İki çocuk babası olan Sevi olay yerinde hayatını kaybetti.

KAFE BASKININDA İKİNCİ KEZ CEZA YEMEK İSTEMEDİ!

Zafer Samancı'nın haberine göre Konya’da bir kafenin kısıtlama saatlerinde kaçak olarak çalıştığı ihbarını alan emniyet güçleri kafeye baskın yaptı. Polis, ses gelmesi üzerine alt kata yöneldi.

BASKINDAN KAÇMAK İSTEDİ

Ekipler, içeride yaklaşık 20 kişinin olduğunu tespit etti. Polislerin gelmesiyle paniğe kapılan ve 10 gün önce de para cezası kesilen Tevfik Sevi (33),bir kez daha ceza yememek için kaçmak istedi.

KANALİZASYON ÇUKURUNA DÜŞTÜ

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nde hemşire olarak görev yapan Sevi, kapağı açık kanalizasyon çukuruna düştü.

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIYDI

Olay yerine kısa sürede takviye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin çalışmaları sonucu düştüğü yerden çıkarılan evli ve 2 çocuk babası Tevfik Sevi’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 29.04.2021 11:28:55
ETİKETLERkonya